Catatan

Teruskan...........

Imej
Selamat..
Mari kita share sikit masa diploma dulu.
Ni zaman duludulu, takde lah dulu sangat ada lah dalam setahun?? Tak sampai emmm ok adalah dalam 9 bulan dah tinggalkan tapah .. Sekarang Alhamdulilah dah sambung semula.. Apa cepat sangat?? Ohh sebenarnya Uitm ada amik penerapan untuk student student nya so aku apply lah.. Course ape tu?? itu tunggu masa yang sesuai baru kita cerita .. kahkahkah.. =.=

Apa aku belajar dekat tapah ni?? emm apa lagi ?? Sains lahhh... I'm diploma in science student antara batch paling ramai batch aku lee nakk oiiiii.... ada lah dalam 1000++ pelajar hanya batch aku sahaja.. confirm lah tak kenal semua, kelas je dah sampai 30++


Seronok oii belajar dekat sini lecturer semua hebat hebat,kawasan baru pulak tu, susana die memang sedap mata memandang, kalau yang suka berjalan jalan tu.. Boleh lah pergi melawat cameron highland , lata kinjang & teluk intan .. Aku pernah pergi sekali jee cameron, itu pon aku mabukk terukkksss.. haahahaaa.. Teruk oiii.. t…

Aidilfitri 1438H

Imej
Assalammualaikum... Selamat Pagi/Petang/Malam

Sumber:Wisoft 
Belum terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, ampun dan maaf dipinta. Raya kali ni tak berapa nak seronok sebab naik cuti raya, iaitu bersamaan dengan cuti study week kami ada final exam naaaaa..... Nangis tak nangis??😓😓Kau rasa masa hari raya tu ada nak jengah buku ke???😏 memang idokk le jawapnya walaupun tak berapa nak raya... First paper aku start sabtu ni bersamaan dengan 8 haribulan 7.  sampai 23 hb.. total 6 paper.... huuuhuuu.....Nasib le lambat sikit adalah juga masa nak study.😍  Tak sabarnya nak cuti sem 😂😂😂😂😂😂😂
Jap lanjee gambar raya sikit..


kawan kawan aku muka semua macam artis kadang kadang confuse juga  ni izara aishah ke?? Neelofa kee ??? 😂😂😘😘 hahahhaaaa~~~~

p/s Semoga berjaya Nadia dan kawan kawannyaa 🙆

Ramadan

Imej
SELAMAT BERPUASA SEMUA!!!  😁😁
Semoga ramadan kali ini lebih baik dari yang   sebelum-sebelum ni. 😆😆
Nak pergi bazaar tu beringatlah sikit!!! Semua nak dibeli, lepastu perut penuh masuklah makanan tu dalam tong sampah. Tong sampah yang kenyang. 

Ok baii.... 🙆