Aidilfitri 1438H

Assalammualaikum...
Selamat Pagi/Petang/Malam


Sumber:Wisoft 

Belum terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, ampun dan maaf dipinta.
Raya kali ni tak berapa nak seronok sebab naik cuti raya, iaitu bersamaan dengan cuti study week kami ada final exam naaaaa..... Nangis tak nangis??πŸ˜“πŸ˜“Kau rasa masa hari raya tu ada nak jengah buku ke???😏 memang idokk le jawapnya walaupun tak berapa nak raya... First paper aku start sabtu ni bersamaan dengan 8 haribulan 7.  sampai 23 hb.. total 6 paper.... huuuhuuu.....Nasib le lambat sikit adalah juga masa nak study.😍
 Tak sabarnya nak cuti sem πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Jap lanjee gambar raya sikit..



kawan kawan aku muka semua macam artis kadang kadang confuse juga 
ni izara aishah ke?? Neelofa kee ??? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ˜˜ hahahhaaaa~~~~


p/s Semoga berjaya Nadia dan kawan kawannyaa πŸ™†

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Ramadan

Teruskan...........